Stott Pilates
Lilla pilatesstudion logotype
instamgram ikon
Facebook icon

TRÄNING

STOTT PILATES®

I Stott Pilates® strävar vi efter att återfå kroppens naturliga hållning och funktion. Övningarna utförs antingen på matta eller med hjälp av pilatesmaskiner där vi tränar kroppen utifrån fem grundprinciper

1) ANDNINGEN

2) BÄCKENETS PLACERING

3) BRÖSTKORGENS PLACERING


4) SKULDERBLADETS PLACERING & RÖRELSE

5) NACKENS & NACKKOTORNAS PLACERING 

Genom dessa grundprinciper samverkar kroppens muskler på bästa sätt och du kan använda din kropp effektivt och skonsamt vad du än gör. I takt med din träningsutveckling kommer du uppleva att din kropp känns mer smidig och stark vilket resulterar i en ökad kroppskontroll.


Pilates är en effektiv träning för dig som vill bli starkare och forma din kropp. Träningen har även visat sig vara väldigt lämplig och effektiv inom rehabilitering och också för dig som vill träna både pre- och postnatalt. Pilates kan, i kontrast till mångas uppfattning, vara väldigt fysiskt krävande och anstränger muskler få andra träningsformer kommer åt. Det är ingen tillfällighet att många av dagens stora artister och skådespelare använder pilates för att komma i form – och behålla den.


Inom Stott Pilates anses kvalitativ och inspirerande träning vara av stor vikt. Alla licensierade STOTT PILATES® instruktörer vidareutbildar sig därmed varje år – på så sätt kan vi fortsätta erbjuda kvalitet, utmaning och inspiration i din träning.

INSTAGRAM

Sagt om Lilla P

KONTAKTA OSS

Lilla Pilatesstudion

c/o Palmer Friskvård

Beritta Gurrisgatan 13

217 74 Malmö


info@lillapilatesstudion.se

Tel: 0709-855257

"Kunniga instruktörer,

trevlig miljö, rekommenderas!


                                         Jeanette 

© 2019 Lilla P AB  •  Orgnr: 559034-1888  • Användarvillkor & priser